VidenEt flot finish på træværk fuldender helhedsindtrykket i rummet. Man ser tydeligt når der er kælet for træværket og derfor betaler det sig også at bruge en ekstra god maling til netop paneler, vindueskarme og dørkarme, men også møbler som fx reoler, stole eller andre møbler af træ og metal.

Med Dyrups Træ & Metal Ekstra Stærk får du et meget flot finish med en ekstra stærk og ridsefast overflade -  der kan tåle at blive brugt. Malingen er vandbaseret, meget nem at arbejde med og flyder utroligt flot sammen. Den fås i glans 10,30 og 60 og kan tones i utallige farver.


Forny dit køkken med Træ & Metal Ekstra stærk
Et nyt køkken er ofte forbundet med en stor udskrivning. Men med Træ & Metal Ekstra stærk kan du forny for relativt små midler. 

På billedet herunder har vi med Træ & Metal Ekstra stærk forvandlet et helt almindeligt hvidt laminat køkken, til et køkken der fremstår nyt i den moderigtige farve Black Flame og tilføjet nye messing greb, vask og armatur samt bordplade. For at give rummet endnu mere særpræg, har vi malet væggen i samme farve som køkkenelementerne. Se hvordan du maler et møbel med ekstra slidstærk malingFind din nærmeste Dyrup forhandler her eller køb online.