Inspiration


Træmaling til alle dine indendørs projekter


Med DYRUP TRÆ&METAL Ekstra Stærk får du en maling med et flot finish til alle dine indendørs maleprojekter, der involverer træ og metal. Vores træ- og metalmaling er af højeste kvalitet, hvilket tydeligt ses af det færdige resultat og af holdbarheden. Særligt når du maler flader, der er udsat for slid, så som paneler, vindueskarme og dørkarme, er det en god idé at bruge en slidstærk træmaling.

Vores TRÆ&METAL Ekstra Stærk er ikke kun en maling til træ – den er også velegnet til at male metal, beton og vægfliser, hvilket gør den til det ideelle valg af maling til mange forskellige indendørs projekter. Malingen giver en hård og ridsefast overflade, der egner sig godt til dagligt brug. Der er desuden tale om en vandbaseret maling, der er utroligt nem at arbejde med. Du kan vælge mellem glans 10, 30, 60 og 90, som naturligvis alle kan tones i alverdens farver. 

Giv dit køkken en makeover


Ønsker du dig et nyt køkken? Med vores slidstærke metal- og træmaling kan du give dit nuværende køkken en makeover, så det bliver så godt som nyt. Mal det i præcis den farve, du drømmer om, og oplev, hvor stor en forskel, det gør.På billederne af det blå køkken kan du se, hvordan vi har transformeret et helt almindeligt køkken i hvid laminat. Selvom dine køkkenlåger ikke er lavet af træ, kan du nemlig sagtens bruge vores træmaling. Vi har malet køkkenelementerne i den dybe blå farve ”Black Flame” og givet skuffer og låger nye greb, ny vask og armatur i messing samt en ny bordplade. For at samle rummet, har vi malet bagvæggen samme farve som køkkenelementerne.Som sagt kan du ikke kun bruge DYRUP TRÆ OG METAL Ekstra Stærk som træmaling. Som navnet antyder, kan den også bruges til metal, hvilket gør den ideel til køleskabet, emhætter og raditorer samt andre indendørs metalting – og du kan faktisk også bruge den til vægfliser.

Find farveinspiration i vores inspirations- og trendbrochurer.

 

Mal dine gulve en ny farve


Er dine træ- eller betongulve slidte, eller har du lyst til et nyt udtryk et sted i dit hjem, kan du nemt give dine gulve nyt liv med vores TRÆ&METAL Ekstra Stræk. Vores maling giver en ekstra hård og slidstærk overflade, hvilket er altafgørende, når du skal male dit gulv.

Desuden kan malingen tones i lige præcis den farve, du bedst kan lide, hvilket giver dig frie tøjler til at skabe præcis det udtryk, du drømmer om. Vi anbefaler, at du vælger glans 30 eller 60, når du maler dine gulve. Bemærk, at metal- og træmalingen ikke kan bruges i vådzoner, såsom brusekabiner.

Se også vores andre typer af gulvmaling og -pleje.Giv gamle møbler nyt liv


Med en vis portion kærlighed og en god maling kan gamle møbler få nyt liv. Gå på loppemarked og kig efter gamle møbler i fine former eller med finurlige detaljer. Vælg herefter en farve, der passer ind hjemme hos dig. I videoen ”3 lækre loppefund” kan du se, hvordan du opnår et flot og holdbart resultat.

Husk, at møbler malet med indendørs træmaling ikke kan holde til at stå ude, da træmalingen ikke beskytter mod vind og vejr.


 

Hvilken farve skal din radiator være?


Har du en radiator, der trænger til en kærlig hånd? Hvorfor ikke male den i en flot farve og få den til at stå frem eller blende ind med vægfarven? Med DYRUP TRÆ&METAL Ekstra Stærk får du et holdbart resultat med et flot finish.

Er din radiator rusten, skal du slibe og grunde den med rustgrunder 1-2 gange, inden du maler. Spraymaler du din radiator, skal den være varm, både mens du maler og mens malingen tørrer.

Maler du din radiator med pensel, skal radiatoren være kold, når du maler den. Når du er færdig, kan du med fordel tænde for den. Varmen fra radiatoren får malingen til at tørre hurtigere, hvilket forhindrer den i at løbe.

TIP! Skal du måle både væg og radiator, anbefaler vi, at du starter med radiatoren. På den måde slipper du for afdækningen bag radiatoren.

Vil du have nyheder fra os direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.