Farver 2019 - Nye farvetrends

Farver 2019 - Nye farvetrendsFarver 2019 – se årets farvetrends


En ny farve på væggen kan gøre en kæmpe forskel i et rum. Men hvilke farver skal du gå efter i 2019? Lad dig inspirere af tidens tendenser og få gode råd til hvilke farver, der passer i de forskellige rum i dit hjem. 

Hos Dyrup gør vores dygtige team af farveeksperter gjort sig umage for at udvælge en smuk palet af farver, der kommer til at præge boligindretningen i 2019. Dyrups trendfarver for 2019 spænder fra lyse støvede pasteller til mørke bastante farver. Blandt 2019’s farver finder du også Årets Farve 2019 – Quiet Clearing – en dyb og rolig mørkegrøn. 

Farver til stuen


Det er en bred palet af farver, 2019 byder på, og der er derfor mange forskellige udtryk at vælge imellem, når du skal male derhjemme. Når du vælger farver til stuen, anbefaler vi, at du tænker over hvilket udtryk, du går efter, inden du køber maling. Hvis du gerne vil se, hvordan en farve vil se ud i din stue, kan du bruge Dyrup Farvevælger, som giver dig mulighed for at farve dine vægge digitalt.

Hvis du har højt til loftet, er det flot at vælge en mørk farve til din stue. Mørke farver er flotte i samspil med hvide paneler og lofter. Hvis du har høje paneler vil farveforskellen mellem vægge og paneler være med til at gøre din stue ekstra herskabelig. Vælg en mat maling for at skabe et særligt elegant udtryk. 


 
Farven, vi har brugt her ovenfor, hedder Underground Lake. For at give rummet mere karakter, kan du med fordel bruge kontrastfarver til puder eller møbler – eksempelvis lilla farver som den hæftige Perfectly Purple og den lyse Violet Dream. Hvis du ikke er til det dybe, mørke udtryk, er en feminin og rolig farve som Rose Heart, som vi har brugt her, måske noget for dig. Den støvede rosa farve går både rigtig godt sammen med klassiske møbler og med skæve loppefund. 

Find inspiration til de farver, du skal male med i 2019 i vores farvekort.

 

Farver til badeværelset


De fleste danske badeværelser er relativt små, så de ikke tager for meget plads fra resten af boligen. For at dit badeværelse virker så rummeligt som muligt, er det en god idé at bruge en lys farve til væggene. Samtidig kan du skabe et personligt udtryk ved ikke at vælge hvid. Her har vi skabt et roligt og eksklusivt udtryk ved at sætte et grafisk badeværelsesmøbel sammen med den varme farve Discover. Du kan se mere om hvordan du maler dig til velvære på badeværelset her.
Se flere flotte lyse farver her, der kan give følelsen af rummelighed og ro i dit badeværelse.

 

Farver til køkken-alrummet og spisestuen


Køkken-alrummet og spisestuen er rum, hvor vi typisk bruger rigtig meget tid. Derfor giver det god mening at gøre noget ekstra ud af indretningen her. En smuk spisestue og et velindrettet køkken-alrum er desuden steder, man har lyst til at blive hængende længe efter maden.


 
I 2019 kan du gå efter brændte farver, som bidrager til at skabe et stemningsfyldt rum, man har lyst til at opholde sig længe i. Farven, vi har brugt her, hedder Cinnamon Diamonds. Vi har desuden gennemført indretningen ved at male bordpladen på spisebordet i samme farve som væggen, ligesom vi også har brugt farverne Elusion (lys grå), Sea Captain (blå) og Muted Copper (gylden), som alle er nogle at de farver, der kommer til at trende i boligindretningen i 2019.

Få flere idéer til farver i 2019 i vores inspirations- og trendbrochurer.

Alle farver kan tones hos din Dyrup forhandler.