Inspiration

Black Flame - Årets Farve 2018Hos Dyrup vælger vi altid Årets farve ud fra de samfundstendenser vi ser herhjemme og rundt om i verden. Årets farve matcher derfor tendenserne om at turde at skille sig ud og være sin egen – en tendens der også afspejles i boligindretningen netop nu. Årets farve 2018 er derfor blevet den flotte dybe mørke blå farve som hedder Black Flame.

Den mørke farve er ideel til at skabe mindre hygge-kroge i større rum, til at omdanne anonyme hvide flader til intime og elegante rum med særpræg og personlighed. Hvis man går all in og tilmed maler træværk som låger, paneler og karme i mørke farver, kan man opnå et helt flamboyant udtryk i hjemmet.

Her på siden ser du et par eksempler på hvordan vi har brugt Black Flame i større eller mindre omfang – et helt køkken eller blot på et møbel. 

Farven spiller flot sammen med et hav af andre farver og får et nyt udtryk, alt efter hvad den sættes sammen med.

Black Flame i dit køkken
​Her har vi malet hele køkkenet med Black Flame – både skabe og vægge. Black Flame på kontoret
Få farver på hjemmekontoret ved at male dine møbler - du kan med fordel sammensætte kontrastfarver der giver leben og personlighed. Vi har malet et gammelt skrivebord i Black Flame og stolen i lækre grønne Jericho Jade. Vægfarven er lys blå Mist Of Time.

TIP! Lav en nem opslagstavle ved at male et felt i samme farve som bordet – det rammer dit hjemmekontor ind og giver en stilren flade du kan bruge til diverse kreative udfoldelser. Blyantholderen har fået en make over med farven Brandy Snaps.