Om DYRUP

Miljø- og arbejdsmiljøpolitik

Dyrup  stræber på aktivt at bidrage med en bæredygtig udvikling, hvor social ansvarlighed og en høj  grad af omsorg for medarbejdere og miljø går hånd i hånd med en sund forretningsudvikling.

Vi er stolte af at være en virksomhed med produktion i Danmark. Dette betyder, at vi skal overholde al gældende lovgivning, men vi ønsker derudover også løbende at forbedre os. Vi har derfor i årevis haft konkrete mål indenfor miljø og arbejdsmiljø, som alle medarbejdere løbende har været involveret i.

Dyrup er, som en del af den globale virksomhed PPG, en virksomhed med ekstra højt fokus på miljø og arbejdsmiljø.

Vi arbejder efter høje standarder og krav, og tilsikrer således løbende overholdelse af såvel den danske lovgivning, og hvor vores moderselskab har skærpede krav, disse krav. Såvel krav og standarder er samlet i PPG's Miljø- og Arbejdsmiljøledelses system, som vi ligeledes opererer under. For yderligere information kan du læse om dette på PPG's hjemmeside.

Såfremt du har spørgsmål til vores arbejde med miljø og arbejdsmiljø eller ønsker yderligere information, er du som altid velkommen til at kontakte os.