Viden

3 trin til flotte kældervægge

Anvend det unikke kældersystem til behandling af fugtudsatte kældervægge og få flotte kældervægge, selv kort tid efter væggene har været udsat for vandpåvirkning.


FLOTTE KÆLDERVÆGGE - SÅDAN GØR DU For at opnå det bedste resultat på kældervægge anbefales det at anvende de tre produkter
i kældersystembehandlingen og gå grundigt til værks.

Underlaget kan være tørt eller let fugtigt, men skal være rent, fast og bæredygtigt. Du bør derfor fjerne løstsiddende maling, pudsrester m.v. og underlaget rengøres med DYRUP Grundrens. Revner kradses ud og fyldes med DYRUP SPARTEL Fugtbremsende. Glatte underlag slibes matte. Så er du klar til at gå i gang.
Trin 1) Spartel
Koldt vand hældes i en ren spand og dernæst tilsættes den ønskede mængde DYRUP SPARTEL Fugtbremsende pulver under kraftig omrøring. Spartlen skal være en smidig konsistens uden klumper og man kan arbejde med spartlen i 30 minutter. Når spartlen er tør skal væggen slibes,  så den bliver jævn. Gentag behandlingen om nødvendigt indtil et tilfredsstillede resultat er opnået.

Trin 2) Grunding
Påfør DYRUP GRUNDER Fugtbremsende. Begynd nedefra og arbejd opefter indtil underlaget er mættet. Det er vigtigt for det endelige resultat, at grunderen arbejdes godt ind i underlaget, så anvend evt. en pensel, hvis der er ujævnheder.

Trin 3) Maling
Når underlaget er tørt, er det klart til maling. Påfør 2-3 lag DYRUP VÆG Fugtbremsende til et tilfredsstillende resultat er opnået.

Læs mere i brochuren  eller se videoen ovenfor.Husk, at årsagen til fugtindtrængning skal være løst inden du går i gang med behandling af vægge. Det kan f.eks. være nødvendigt at lægge dræn.