Perfekt Finish

Hvad synes testfamilierne?

Perfekt Finish

Hvad synes testfamilierne om Perfekt Finish?

Hos Dyrup er vi stolte af vores kvalitetsmalinger og vi har derfor sat tilfældige udvalgte danske familier til at teste vores maling, for at høre om de deler vores opfattelse af vores produkter. Her på siden kan du læse hvad testfamilierne synes om den unikke vægmaling Dyrup Perfekt Finish. De 3 testfamilier har testet malingen i 3 forskellige rum og i forskellige farver. Du kan læse mere om om den unikke vægmaling Perfekt Finish her.

Testfamilie #1

Perfekt Finish i stuen

Vi har testet vægmalingen Dyrup Perfekt Finish i vores stue. Før var der hvidt, nu har vi malet i en varm nuance ved navn Mud Bath.

Malingen er tyk og dækker godt og så sprøjter den ikke når man maler med den. Resultatet er meget jævnt og efterlader vores vægge utrolig flotte og matte.

Testfamilie #2

Perfekt Finish i stuen

Vi har testet  Dyrup Perfekt Finish i farven Blue Blossom i vores stue. Den er meget nem at påføre.
Dækker super godt og lever fuldstændig op til forventningerne.

Vi er gået til og fra projektet og har blot malet videre fra hvor vi slap og det kan slet ikke ses. Det har ikke være nødvendigt at rette noget, væggene står bare flot.

Testfamilie #3

Perfekt Finish i soveværelset

Den var super nem at male med. Vi endte med at male træloftet med pensel i stedet for rulle, men malingen var enormt nem at styre og skulle kun have 2 lag.

Resultatet er et helt mat og vildt flot udtryk, med absolut ingen markering af penselstrøg. Jeg var nødt til at "klat-lappe" (med pensel) i nogle af rillerne, men det ses slet ikke når loftet er tørret helt op. Det er skønt at ligge i sin seng og kigge op på Turning Skies.