Farver i badeværelset

Rum for rum

Farver i badeværelset

Farver i badeværelset


Badeværelset er et rum, vi alle bruger hver dag. Alligevel er det et rum, vi ofte nedprioriterer i indretningen. Uanset dit badeværelses størrelse, kan du med få tricks skabe et rum, der oser af velvære. Vi har her samlet en række idéer til indretning og farvesætning af dit badeværelse eller toilet.
Du behøver ikke renovere hele dit badeværelse, for at give det et helt nyt udtryk. Med en spand maling og en weekend, hvor du trækker i arbejdstøjet, kan du skabe et skønt rum, der indbyder til velvære og selvforkælelse.

Inspiration til et roligt badeværelse

Når du søger inspiration til dit badeværelse, er den farvepalet, du vælger, et vigtigt element at forholde sig til. Farver er med til at give rummet en helt særlig stemning. Hvis du drømmer om et badeværelse, der udstråler ro, er der en god idé at gå efter afdæmpede farver. Find badeværelsesinspiration til at skabe et roligt rum på billederne herunder.

Denne skønne farvesammensætning leder tankerne hen imod sommermorgener på stranden. Så hvis du er på udkig efter inspiration til badeværelset, fordi du gerne vil skabe rolige og afslappede omgivelser, er disse farver et godt valg. Vi har malet væggen i farven Childhood Memory, spejlet i Faded Allium og gulvet er inspireret af den flotte lysegrønne farve Frozen Rosemary

Varme og charme i badeværelset

Ønsker du et badeværelse, der har et mere varmt udtryk, så kan du bruge rosa nuancer og tilsætte dybe varme juvelfarver, som fx en dyb grøn.
Sammensætningen af disse farver giver på en gang et feminint og elegant udtryk. Vælger du ikke kun at male væggene, men også loftet, så understreger du den hyggelige stemning på badeværelset, da man ved at male loftet opnår lidt hulestemning i rummet.
Væggene i det viste rum er malet med farven Lazy Summer, mens flisevalget på gulvet er inspireret af den dybe grønne farve Quiet Clearing.

Grafiske rammer på badeværelset

Ønsker du et let og grafisk udtryk på badeværelset, kan du indrette med enkle sorte og hvide elementer i en stram grafisk stil. Med den sandfarvede vægfarve Discover opnår man et behageligt modspil til den ellers lidt stringente stil.
Ved at tilføje accessoires i helt lyse farver, som fx et lyst blåtonet håndklæde, samt grønne planter bløder man stilen en smule op og rummet får en personlig atmosfære, hvor det er dejligt at opholde sig – et rigtigt wellværelse.

Hvis du ikke finder de farver, du leder efter i vores badeværelsesidéer, kan du tage i et kig i Dyrup´s farvekort og lade dig inspirere til en farverig indretning.

Tip til maling af fliser i badeværelset
Vidste du, at du også kan male fliserne i dit badeværelse ? Hvis du gør forarbejdet ordentligt, får du et flot resultat, du kan nyde længe. Hvis du gerne vil have afklaret, hvordan du bedst muligt fører dine badeværelsesidéer ud i livet, er du altid velkommen til at spørge din lokale Dyrup-forhandler til råds.