Inspiration

Årets Farve 2020 - Chinese Porcelain

Årets Farve – En klar blå med hyldest til både himmel og hav


For 6. år i træk har vores farveekspert og PPG’s Global Colour Trend Team stået i spidsen for at finde nye lækre DYRUP farver til indretningen i de danske hjem. Igen i år er valget faldet på en markant og i øjenfaldende farve. Årets farve 2020 er blå – meget klar blå - som hedder Chinese Porcelain PPG1160-6. Den er trods sit meget klare udtryk tonet på en måde så den passer perfekt ind i den nordiske boligindretning. Den er kølig og livsbekræftende og har trods sin styrke, en beroligende indvirkning på lige fod med himlen og havet.

Blå er flot i næsten alle nuancer og allerede nu er blå farver populære blandt stylister og boligbloggere på alt fra vægge og møbler til nips. Det vil vi se fortsætte langt ind i 2020, hvor vi også vil begynde at bruge de blå farver på nye måder. Chinese Porcelain har den fordel at den kan kombineres med utroligt mange andre farver, helt fra de rødbrune terrakotta farver, til lyse pasteller eller stærke pangfarver. På den måde kan du bruge Årets Farve 2020 til at skabe mange forskellige udtryk og stilarter i din bolig.

Årets Farve er både klassisk, vild og vovet  

Indret dig med den blå kølige farve og miks med varme pastelfarver og organiske materialer. Det giver rummet en ren og frisk atmosfære, der på selvsikker vis afspejler himlens og havets beroligende indvirkning. Den kan fremstå klassisk og elegant sammen med hvide paneler og den kan ligeledes få et sprudlende kækt udtryk sammen med bløde varme pasteller eller en kraftig varm rød. Du kan med fordel også lege med flere blå nuancer sammen med Årets Farve.

Du kan male hele rum, en enkelt væg eller måske møbler og andet inventar i Chinese Porcelain idet den kan tones i alle typer af malinger.


Den klare blå er blot en af mange trendfarver i 2020 

Ud over den flotte klare blå farve har vi hos Dyrup igen i år udvalgt en palette af lækre trendfarver til 2020 som spænder fra sarte pasteller til varme jordfarver over til en knaldrød. Med de nye farver har du rig mulighed for at skifte stilen derhjemme på både vægge og møbler. Du kan få tonet alle 2020-farver hos din lokale Dyrup-forhandler.

Årets Farve 2020 er super flot og mangfoldig, men den er også markant i et helt rum. Alt efter hvor modig du er, så kan du også gøre den kække blå til en del af din indretning med fx et sengetæppe, vaser og puder i den lækre klare blå farve og så opfriske væggene med en af de andre lækre trendfarver.

Find mere inspiration i vores folder om farvetrends.