Inspiration

Badeværelse - Mal dig til velværeDet har længe været køkken-alrummet vi har kælet for at gøre rart at opholde sig i. Men nu er turen også kommet til badeværelset. Det er netop ét af de få rum i huset, hvor der er plads til alenetid. Derfor er det oplagt at få skabt en behagelig stemning af ro og velvære. 

Skab dit eget velværelse med en palette af rolige nuancer.  Vi har her malet væggen i den flotte blå farve Turning Skies PPG10-16 og den lyseblå skammel i farven Blue Jay Feather PPG10-26.Den sandfarvede vægfarve Discover PPG1021-3 giver et behageligt modspil til det meget stramme og grafiske sort/hvide bademøbel.  

Vi har skabt forskellige udtryk i badeværelser med enkle støvede farver, der skaber ro og balance og mest af alt minder om livet i strandkanten. Stemningen fra vægfarven kan med fordel understøttes med lækre håndklæder, sæber og cremer i matchende farver.   Du behøver ikke nødvendigvis at rive hele badeværelset ned for at få skabt denne stemning. Ved at male væggene i en nedtonet lækker farve, kan du relativt nemt få skabt en helt ny og afslappet atmosfære - også selvom du har fliser på væggene.

Maling af vægfliser

Mange badeværelser har vægfliser og de kan også sagtens males, forudsat de ikke er i vådzonen. Det er dog ekstremt vigtigt at fliserne bliver renset og rengjort grundigt, inden du maler dem. Test evt. et mindre område inden du går i gang med større flader.
  1. Vask først grundigt fliserne med Dyrup Grundrens. Kalk og sæberester fjernes med 32% eddikesyre fortyndet 1:3 med vand – anvend en slibesvamp i vaskevandet og brug handsker. Skyl efter med rent vand. 
  2. Når fliserne er tørre grundes fliserne med Dyrup Hæftegrunder
  3. + 4. Mal fliserne med to lag Dyrup Træ & Metal Ekstra Stræk Vælg den rigtige maling til badeværelset


Når du har valgt den rette vægfarve, er det naturligvis også vigtigt at du vælger den rigtige maling, der kan modstå fugt og tåler den fornødne rengøring. Malingen du skal bruge til dine vægge på badeværelset er DYRUP KØKKEN & BAD som har glans 25. Det er en ekstra slidstærk og vaskbar maling, der tåler hyppig rengøring med rengøringsmidler, som er nødvendig i badeværelset.

DYRUP KØKKEN & BAD malingen anvendes til vægge af puds, beton, glasvæv/filt og fliser på lodrette flader – dvs. vægfliser. Ønskes en højere glans kan du anvende Dyrup Træ & Metal Ekstra Stærk. Begge produkter kan tones i tusindvis af farver. 

OBS! Vi anbefaler hverken DYRUP KØKKEN & BAD eller Dyrup Træ & Metal maling i selve vådzonen.