Inspiration

Bevar roen med sarte pudderfarver

I en fortravlet hverdag er det vigtig med en base hvor der er plads til at koble fra og slappe af. Følelsen af ro og balance i hjemmet kan hjælpes på vej med de helt rigtige farver i indretningen. 

Her på siden kan du se hvordan støvede pudderfarver skaber et varmt og afdæmpet udtryk uden at støje. Farvepalettens sarte udtryk med matchende nuancer giver mulighed for at lege med flere farver uden at ødelægge det balancerede udtryk. 
TIP #1
Ma
l reol karme og væg i samme farve, så reolen bliver en fuldt integreret del af udtrykket i stuen. Her er det den rosa pudderfarvede Lazy Summer der giver rummet en masse personlighed.TIP #2
Hvis der er høje vægpaneler i stuen kan de males i en anden farve end væggen. På den måde fremhæver man de flotte paneler, men det skaber også liv i rummet når man bruger flere farver. Den rosa Lazy Summer på væggen gør sig godt med den varme Cuppa Coffee på paneler, karme og dør.TIP #3
T
ænk på at farvene i det tilstødende rum skal passe til de valgte farver, så det ser flot ud når man kigger fra det ene rum og ind i det andet. Du kan eksempelvis male med den støvede grønne Restoration i et tilstødende rum og nyde samspillet med de bløde pudderfarver Lazy Summer (væg) og den lidt møkere Cuppa Coffee (høje paneler).

Farver
Sæt dit personlige præg på dit hjem med lige præcis den palet af farver du elsker. På billederne ovenfor har vi valgt en palet af tre farver:


Vægfarve: Lazy Summer PPG1068-4
Panelfarve: Cuppa Coffee PPG1076-4
Grøn farve i tilstødende rum: Restoration PPG1031-4

I tvivl om valg af farve? Prøv Dyrup Farvevælger.
Husk at resultaterne skal betragtes som vejledende.