Årets Farve 2024

Limitless

Årets Farve 2024

Årets farve fra Dyrup 2024

 

Årets Farve 2024 hedder Limitless PPG1091-3 og er en smuk cremet farve fra Dyrup. Med denne lækre cremede farve, bliver lyset for alvor lukket ind i vores stuer.

Farven er en pastelfarve i den lette ende af skalaen, og den passer perfekt ind i den skandinaviske indretning, hvor den kommer til sin ret når den bliver sat sammen med lyse tekstiler samt tilbehør og møbler af gyldne træsorter.

Leg med farverne på væggen i 2024

 

Farven er smuk i både opholdsstuer og spisestuer, men den gør sig også godt i fx soveværelset, da den er lys uden at blive for fersk, men derimod har en blødhed i sit udtryk.

Er du i tvivl om Limitless, eller en anden farve, vil passe ind i dit hjem, så har du mulighed for at lege med farverne i dine rum, i Dyrup’s digitale farvevælger inden du vælger farve. I farvevælgeren kan du enten teste farver på billeder af dine egne rum som du uploader, eller på billeder der ligger i farvevælgeren i forvejen

En trendfarve der kan ændre udtryk

 

Alt efter hvilken glansgrad du vælger at få tonet farven Limitless i, vil farven ændre karakter. Hvis du vælger en lav glansgrad, som fx Dyrup Mat & Vaskbar vil udtrykket blive let støvet og helt mat i sit udtryk, men hvis du vælger en højere glans som Dyrup Ekstra Dækkende 10, så vil farven synes mere reflekterende og lidt mere kraftig i sit udtryk.

Limitless findes i tonemaskinerne hos din Dyrup forhandler, og kan tones i alle Dyrup´s malinger både til træ, metal og vægge! Find din Dyrup forhandler her!