Blå Trendfarve

Chinese Porcelain

Blå Trendfarve

En blå med hyldest til både himmel og hav

Vores farveekspert og PPG’s Global Colour Trend Team står i spidsen for at finde nye lækre DYRUP-farver til indretningen i de danske hjem.  En markant og iøjefaldende trendfarve er en klar blå farve, som hedder Chinese Porcelain og har farvekoden PPG1160-6. 

Den blå farve er tonet, så den passer perfekt ind i den nordiske boligindretning. Den leder tankerne hen på himlen og havet, den er livsbekræftende og beroligende, kølig og stærk.

Vil du gerne have fat i trendfarven? Find din nærmeste Dyrup-forhandler her.

Hele verdens yndlingsfarve

Blå er altid en populær farve. Faktisk viser adskillelige undersøgelser, at blå er den farve, de fleste har som yndlingsfarve. Desuden er det en farve, der i den seneste tid har vundet meget ind blandt stylister og boligbloggere på alt fra vægge og møbler til nips.

Chinese Porcelain har den fordel, at den kan kombineres med utroligt mange andre farver, helt fra de rødbrune terrakotta-farver, til lyse pasteller eller stærke pangfarver. På den måde kan du bruge den blå trendfarve til at skabe mange forskellige udtryk og stilarter i din bolig.

Læs mere om indretning med farven blå.

Sådan indretter du med farven blå

Blå er en klassisk og kølig farve, der passer perfekt ind i den nordiske indretning. Alt efter, hvad du sætter den sammen med, kan den have mange forskellige udtryk. Går du efter at skabe en klassisk og herskabelig stil, er høje hvide paneler og en blå væg en utrolig smuk og elegant sammensætning.

Hvis du gerne vil indrette dit hjem klassisk nordisk, kan du bruge forskellige blå farver i din indretning tilsat møbler i lyst træ. I det hele taget er organiske materialer et godt match, idet de skaber en god kontrast til det kølige udseende og bløder op.

Vil du gerne have et hjem, der skiller sig ud, kan du eksperimentere med at sammensætte blå med klare pasteller eller en kraftig og varm rød farve. Den uventede og utraditionelle farvekombination giver dit hjem et personligt præg og et sprudlende udtryk.

Der er mange måder at få den blå trendfarve ind i dit hjem. Du kan enten male et helt rum, en enkelt væg eller eller måske møbler og andet inventar i den smukke blå Chinese Porcelain, der kan fås i alle typer af maling.

Farvetrends

Ud over den flotte blå farve har vi hos Dyrup mange flere lækre trendfarver, som du kan indrettet dit hjem med. Med nye farver har du rig mulighed for at skifte stilen derhjemme på både vægge og møbler. Du kan få tonet alle Dyrup-farver hos din lokale Dyrup-forhandler.

Chinese Porcelain er super flot og mangfoldig, og den er både elegant i et helt rum og på mindre arealer. Alle trendfarver kan mixes og matches på kryds og tværs. Hvis du synes, den blå farve er for markant at have på væggen, kan du male et rum i en af de andre farver og male et møbel, en lampe eller måske en dør i Chinese Porcelain. 

Find mere inspiration i vores folder om farvetrends eller læs mere om farvetrends i 2021 her.