Effektmaling til vægge og møbler

Dyrup Metallic

Effektmaling til vægge og møbler

Dyrup Metallic – maling til vægge og møbler​

Dyrup Metallic er en smuk effektmaling til vægge og møbler, som giver en fin og skinnende metallisk overflade. De metalliske overflader har gennem en længere periode været til at finde i boligindretningen, og det er ikke en tendens, der ser ud til at blive mindre. Med vores metallic maling har du nu mulighed for at give dine vægge et elegant og fantasifuldt udtryk.

Du kan bruge Dyrup Metallic overalt i boligen. Malingen har en skinnende overflade, der reflekterer lyset på smukkeste vis. Du kan derfor sagtens vælge en mørkere farve, end du ellers ville. Når lyset rammer væggen, vil det blive reflekteret, og du får glæde af malingens skinnende overflade.

Læs om andre boligtrends i vores inspirations- og trendbrochurer.

Vælg mellem fem smukke farver

Vores metallic maling kommer i fem smukke farver, som er nøje afstemt med interiørmoden, så de alle fem passer til de tendenser, der ses i boligindretningen lige nu. Dyrup Metallics fem farver passer desuden sammen. Du kan derfor vælge at male en væg i en farve og dine billedrammer i en anden. Det vil skabe både kontrast og sammenhæng, idet overfladen er ens, mens farverne er forskellige. 

De fem farver, Dyrup Metallic findes i, er udvalgt af vores farveeksperter. Malingen findes i Golden Copper, Metallic Champagne, Shimmering Purple, Shiny Blue og Silver Metal.

Se produktsiden

Kobber har længe været en del af  boligindretningen, og med Golden Copper får du en gylden kobbermaling, der skaber det helt rigtige udtryk. Brug kobbermalingen til at skabe smukke detaljer, eller mal en hel væg for at opnå et eksklusivt udtryk. Alt efter, hvilket look, du går efter, kan du mixe og matche de forskellige farver på kryds og tværs.

Vil du gerne vide, hvor du kan købe Dyrup Metallic? Find din nærmeste Dyrup-forhandler her.

Skab overraskende detaljer med effektmaling

Effektmaling giver dig mulighed for at skabe overraskende detaljer i din boligindretning og udtrykke din stil og din personlighed. Den skinnende metallic-maling kan for eksempel bruges i børneværelset, hvor du kan skabe et eventyrligt univers. Miks gerne flere farver – sølvmaling på væggen og blå på møblerne, eller kobbermaling på væggen tilsat møbler i skinnende lilla. 

Når du maler en væg eller et møbel med Dyrup Metallic, vil udtrykket ændre sig i løbet af dagen. Farven vil fremstå forskellig, alt efter hvordan lyset er. Hvis du stiller en lampe ved en væg malet med Dyrup Metallic, vil du få fuld glæde af den smukke, skinnende overflade. 

Mal møbler med metallic maling

Dyrup Metallic er en maling, der både kan bruges til vægge og møbler. Mal eksempelvis et bord, en stol eller en lampe med vores effektmaling, og skab et subtilt og moderne udtryk i dit hjem. Metalliske detaljer har længe præget indretningen, og hvis du ikke er klar til at male en hel væg, kan du få tendensen ind i dit hjem ved at male et enkelt eller flere møbler.

Fordi Dyrup Metallic ikke er en træ- og metalmaling, anbefaler vi, at du lakerer dit møbel med klar lak, når malingen er helt tør. Dette gælder særligt for møbler, der er udsat for slid. Lakken gør det færdige resultat mere slidstærkt, så malingen ikke skaller af.

Se vores udvalg af lak her.