Dyrup Perfekt Finish

Et stribefrit resultat

Dyrup Perfekt Finish

Ny teknologi sikrer et perfekt resultat - uanset hvordan du maler

Nutidens boliger har mange vinduespartier med store lysindfald, der giver et skønt lys i boligen. Men det selvsamme lysindfald kan også afsløre striber og rullespor på vægge og lofter, hvis malingen ikke er ordenligt fordelt og påført vådt i vådt. Men det har Dyrup nu løsningen på med den nye maling Perfekt Finish.

Med Dyrup Perfekt Finish er du sikret et perfekt resultat uden striber og rullespor - uanset hvordan du maler. Malingen er udviklet med en helt særlig sammenflydningsteknologi der udsletter evt. rullespor, penselstrøg og overlap. Teknologien gør det derfor muligt, at være flere om at udføre malearbejdet, sågar over flere dage og man kan til med lappe i malingen, efter den er tør - helt uden at det kan ses!
 
Ved lapning er det dog vigtig, at anvende det samme maleværktøj. Det vil sige hvis malingen er påført med rulle, skal eventuel lapning foretages med samme type malerrulle.          

Vi har fået udvalgte familier til at teste Perfekt Finish - du kan læse hvad de synes om malingen her 
 

Mal videre i morgen uden synlige rullespor og overlap...

Normalt bør du male vådt i vådt og i lige baner, for at være sikker på, at få et ensartet resultat uden striber og overlap. Men med Dyrup Perfekt Finish er det ikke længere nødvendigt. Den nye "Intelligent Flow Technology" i produktet gør at sammenflydningen er helt exceptionel. Teknologien eliminerer og udligner synlige overlap og rullespor og efterlader væggen, eller loftet for den sags skyld, helt jævn og ensartet i overfladen. Du får med andre ord det perfekte resultat, uanset hvordan du maler.  

Læs mere om de unikke egenskaber på produktnyheden Dyrup Perfekt Finish her. Uanset hvordan du maler, sikrer dette produkt et perfekt og stribefrit resultat og så kan den naturligvis også tones i 1000vis af farver.

Find farveinspiration til din indretning her

Intelligent Flow Technology gør det nemt at male

Takket være den nye unikke Intelligent Flow Technology (sammenflydningsteknologi) får du med Dyrup Perfekt Finish  mulighed for at gå til og fra dit maleprojekt og sågar male over flere dage, uden frygten for synlige overlap, rullespor og striber. Det betyder at man sagtens kan være flere om at male et rum og med ro i sindet lappe på de malede flader efterfølgende - alt sammen uden det kan ses, når malingen tørrer op. På billedet nedenfor er der malet på kryds og tværs over flere dage - helt uden man kan se striber eller overlap. 

Perfekt Finish er med andre ord den perfekte maling til dig, der stiler efter det perfekte og helt stribefrie resultat på dine vægge og lofter. Den unikke Intelligent Flow Technologi gør det nemt, at opnå et perfekt og stribefrit resultat både på dine vægge og lofter. Malingen kan nemlig med for del anvendes både på vægge og lofter, da den er mat i glansgraden og derfor ikke reflekterer lyset fra store lysindfald. Perfekt Finish kan naturligvis tones i tusindvis af farver.

Er du i tvivl om, hvilken farve, du skal vælge? Find inspiration i vores store udvalg af farver