Dyrup Sensidek

Biobaseret vægmaling

Dyrup Sensidek

 Mat vægmaling - med omtanke for dig om miljøet

Dyrup Væg Sensidek er en delvis biobaseret* vægmaling med særdeles god dækkeevne. Malingen er mat - glans 7, hvilket giver et utroligt flot og roligt udtryk på dine vægge. Sensidek er ideel til dig, der gerne vil male med en vægmaling, der både er i topkvalitet og samtidig produceret med omtanke for miljøet. Sensidek er nemlig Svanemærket og anbefalet af det svenske Astma- og Allergiforbund, så du kan trygt male børnenes værelser, soveværelset og andre opholdsrum med Dyrup Væg Sensidek.

Dyrup Væg Sensidek fås i 4,5 liter og 0,75 liter og kan naturligvis tones i tusindvis af farver. Se produktet her.

Vægmalingen der dækker det hele

Der er stor fokus på miljøet og vores afsæt på klimaet, derfor er det en god idé, at gå efter miljømærkede produkter, når du skal male. Når du vælger en Svanemærket maling som Dyrup Væg Sensidek så er du sikret, at malingen er af høj kvalitetet, har en god dækkeevne og samtidigt er produceret efter skrappe krav med hensyntagen til miljøet. Læs mere om produkt- og produktionskrav til Svanemærket maling her.

Dyrup Væg Sensidek er anbefalet af det svenske Astma- & Allergi forbund. Anbefaling betyder, at du med ro i maven kan opholde dig i rum malet med produktet. Læs mere om hvad det svenske Astma- & Allergi forbunds anbefalingen dækker over her

Naturligvis er Dyrup Væg Sensidek en vandbaseret vægmaling. Derudover er dele af indholdet tilmed bio-baseret*. Det betyder, at flere komponenter i produktet stammer fra plateriget. Endeligt er Dyrups plastikspande også lavet af 70% genanvendt plastik.

Se alle Dyrups miljømærkede produkter her og vil du vide med om, hvordan vi hos Dyrup arbejder med den grønne omstilling, så klik her.

*En del af ingredienserne i produktet stammer fra komponenter fra planteriget, dvs. fra planter, træer eller alger. Andelen er op til 30% ifølge ASTM D6866-18, hvilket indikerer andelen af biobaseret kul af organisk kul.

Bio-baseret maling er ikke kedeligt

Dyrup Væg Sensidek er skabt med omtanke for både dig og miljøet. Men det betyder ikke, at malingen er et farveløst kedeligt valg. Du kan nemlig tone Sensidek i præcis den farve du og måske børnene ønsker. På billedet ovenfor har drengen valgt en skøn, frisk grøn farve Mexican Jade, der leder fantastien ind i junglen.

Søger du farveinspiration så dyk ned i Dyrups farverige univers her
Er du i tvivl om, hvordan farver vil se ud hjemme hos dig, så prøv dem af i Dyrups digitale farveværktøj her.