Mat & Vaskbar vægmaling

Hvad synes testfamilierne?

Mat & Vaskbar vægmaling

Hvad synes testfamilierne om Mat & Vaskbar?

Hos Dyrup er vi stolte af vores kvalitetsmalinger og vi har derfor sat tilfældige udvalgte danske familier til at teste vores maling, for at høre om de deler vores opfattelse af vores produkter. Her på siden kan du læse hvad testfamilierne synes om den matte vægmaling Dyrup Mat & Vaskbar. De 4 forskellige familier har testet malingen i 4 forskellige typer rum og i forskellige farver. Du kan læse mere om om den unikke vægmaling Mat & Vaskbar her.

Testfamilie #1

Mat & Vaskbar i soveværelset

Vi har testet vægmalingen Dyrup Mat & Vaskbar i vores soveværelse. Før var der hvidt, nu har vi malet i en olivengrøn nuance ved navn Tabby Brown.

Malingen er nem at arbejde med, farven stemmer overens med vores forventning fra farvekortet. Mat & Vaskbar er tilmed ret lugtsvag - så der var, hurtigere end normalt, til at sove i rummet uden lugtgener fra malingen.   

Testfamilie #2

Mat & Vaskbar i badeværeslet

Vi har testet Mat & Vaskbar i vores badeværelse. ”Det er en rigtig god oplevelse at male med Dyrup Mat & Vaskbar. Den er rigtig nem at male med og dækkende enormt godt. Tidligere var væggene noget mere glansfulde, nu står de virkelig flotte og matte og er stadig til at vedligeholde. Lige et udtryk vi drømte om i badeværelset." Vi har malet med farven Discover som er en super lækker og varm sandfarve.  

Testfamilie #3

Mat & Vaskbar i bryggerset

”Det var virkeligt nemt at male med Mat & Vaskbar. Ingen stænk eller dryp, men alligevel nemt at rulle på. Den lugter næsten ikke og rummet føles ikke “vådt” under tørring. Den dækkede efter 2. Påsmøring.” Vi har valgt at give væggen bag ved skabene og vasken en lækker pastel grøn farver, for at give rummet mere karakter. Den hedder Soft Tide

Testfamilie #4

Mat & Vaskbar på hjemmekontoret

”Jeg har med store fornøjelse testet Mat & Vaskbar i vores lille kontor. Vi har malet i farven Playing Hooky. Jeg er faktisk talt temmeligt begejstret for både produkt og resultat! Malingen er top-lækker at påføre og overfladen står super flot. Den er i min optik i toppen af vægmalinger på markedet og jeg har i mine år som maler og gør-det-selv person alligevel brugt en del. Jeg forstår slet ikke, hvorfor jeg ikke har brugt det produkt tidligere og vil glæde mig til mit kommende "projekt bryggers" hvor den klart bliver valget.”