Årets Farve 2023

Vining Ivy

Årets Farve 2023

Årets farve 2023
 

Årets farve 2023 hedder Vining Ivy PPG1148-6 og er en smuk dyb blågrøn farve, som emmer af elegance og tilfører rummet ro.
Farven er trods sit rolige udtryk kraftfuld og passer perfekt ind til det skandinaviske hjem, hvor den kan bruges til at understrege og fremhæve det enkle skandinaviske møbeldesigns lyse farver, former og bløde materialer. Der er naturligvis også en Årets farve i 2024.

En farve med udtryk og karakter

Danskerne er blevet glade for at bruge farver i deres hjem, ikke mindst på væggene, hvor det er nemt at skrifte farven ud, når man gerne vil have, at der sker noget nyt i indretningen. Vining Ivy er en farve, der tilfører rummet ro og optimisme og passer perfekt ind i den farverige boligtendens.

Den smukke Vining Ivy er en farve, der let skrifter karakter alt efter hvilken glansgrad den bliver malet med. Hvis du maler den med DYRUP Perfekt Finish, som er glans 2, får du et let næsten velouragtigt udtryk på væggen. Hvis du vil have den mere kraftfulde effekt fra farven, kan du vælge en DYRUP Robust Ekstra Dækkende i glans 10 , som vil reflektere lysindfaldet mere, og dermed vil farven også synes kraftigere i sit udtryk.

Brug årets farve på møbler

Årets Farve Vining Ivy kan ikke kun bruges på væggene, men kan også bruges i en mere kreativ og legende sammenhæng ved at male et møbel af træ med den. Lad farven spille op til en anden farve på væggen, som her hvor skrivebordet er malet i Vining Ivy og væggen med Mulberry Milk, på den måde får man et smukt og legende udtryk i rummet. 

Leg med farverne i Dyrups Farvevælger for at finde flere forskellige vægfarver som er flotte sammen med Årets Farve.